Doinja's Blog

Over dagelijkse dingen en andere wereldse zaken

Over lopen, soms niet lopen, erom kunnen lachen en bewust genieten van het leven.

november25

Tijd om mijn oude blog wat nieuw leven in te blazen… dus vanaf vandaag weer zo af en toe een blogje. Over lopen, soms niet lopen, erom kunnen lachen en bewust genieten van het leven.

Vandaag precies een half jaar geleden begon ik opnieuw aan les 1 van de bekende podcasts van Evy Gruyaert Start to Run. Opnieuw, want eerder pogingen op dit gebied waren op niets uitgelopen. Ik had me opgegeven voor de Color Run in Utrecht in september, dus nu moest ik wel. Een goede stok achter de deur. Die Color Run was mijn allereerste run ever en wat was ik trots dat ik die 5 km achter elkaar kon hardlopen! Hoewel deze run meer fun dan run was… had ik het toch maar mooi gedaan!

Mijn eerste serieuze hardloop evenement was de IAK City Run in Eindhoven op 11 oktober. Ook 5 km en ook uitgelopen met een netto tijd van 34:17. Tijd om de grenzen te verleggen… en dus ingeschreven voor de Valkenloop van 7,1 km op 1 november (die 100 meter extra waren bijna te veel ;-)) en ook dat lukte, op het nippertje, in een netto tijd van 45:07!

IMG_5730

Ik probeer twee keer per week te lopen. Maar ik merk dat het slechte weer van de laatste tijd mijn motivatie een beetje naar beneden haalt. Dus als iemand mij, als het even nodig is, die schop onder mijn kont wil geven… (zachtjes he ;-))

Vandaag met lood in mijn schoenen (want koud en nat buiten en bovendien een week helemaal niet gelopen) toch begonnen aan mijn rondje. Ergens in die eerste kilometer kreeg ik zware benen en die gingen helaas niet meer weg. Met de nodige wilskracht toch nog 7,5 km kunnen rennen. Blij!

 

posted under Doinja's blog

Geen commentaar meer mogelijk.

 

          

Oude blogs