Doinja's Blog

Over dagelijkse dingen en andere wereldse zaken

Lopen met een doel

november27

Als ik ooit een halve marathon wil gaan lopen, en dat wil ik, zal ik zo langzamerhand echte doelen moeten gaan stellen. En geen beter moment om daarmee te beginnen dan nu, toch?

Voor volgende week zondag staat de Kempentrail in de agenda. Waarom ik me daarvoor heb laten overhalen is me nu een raadsel, maar destijds leek het een leuk idee.

11 km door de natuur, over smalle paadjes en natuurlijk hindernissen zoals heuvels en beekjes. Ik hou me maar vast aan wat Pippi Langkous altijd zei:

Ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik dat kan. 😉

Komende week wil ik in totaal 15 km lopen. Een realistisch en toch uitdagend doel lijkt me. Ik loop twee keer per week… dus 7,5 km per loopje. Of 1 x 10 km en 1 x 5 km. Die laatste afstand zou dan een interval training kunnen zijn. Dit in combinatie met twee keer yoga, dan is mijn week aardig vol.

Afgelopen week bij de yogales deden we een ‘uplifting the heart’. Achteroverbuigingen vind ik altijd vervelend. Net het echte leven, zo’n yogales. Als ik iets leuk vind kan het me niet lang genoeg duren. Als ik iets vreselijk vind, moet het zo snel mogelijk voorbij zijn. 😉

posted under Doinja's blog

Geen commentaar meer mogelijk.

 

          

Oude blogs