Doinja's Blog

Over dagelijkse dingen en andere wereldse zaken

Persoonlijke records

december6

Vorige week vrijdag had ik mezelf een doel gesteld… en dat is gelukt!

Op zondag liep ik een 11 km rondje rondom Best in 1 uur en 10 minuten. Een PR wat betreft afstand! Op woensdag deed ik een interval training van 5 km in ruim 29 minuten. Een PR wat betreft snelheid! Mijn doel was 15 km en daar ben ik dus zelfs een kilometer overheen gegaan.

 

Vandaag mijn eerste trail gelopen. 11 km door de natuur rondom Bladel. Spannend en zwaar, maar het ging goed! Om zo door het bos te lopen (off-road) is een goede concentratie belangrijk… voor je het weet zet je een stap verkeerd. Soms zelfs een aardige balans-oefening. Iets waar ik bij de yoga nogal wat moeite mee heb.

 

Van Sinterklaas kreeg ik een waanzinnig sporthorloge… de TomTom Runner 2 cardio music! Dit horloge heeft oa een geïntegreerde hartslagmeter en GPS. Ik heb hem vandaag voor het eerst uitgeprobeerd. De komende tijd ga ik eens kijken naar alle mogelijkheden die in dit stukje techniek verstopt zitten. Leuk!

 

De meiden van Girls Love 2 Run hebben vorig jaar iets nieuws bedacht, om al die excuses om niet te lopen in deze feestmaand een halt toe te roepen. DOcember… in de laatste maand van het jaar bij elkaar 70 km lopen. Best een uitdaging…. maar ik ga het wel proberen:

 

2 december 5 km

6 december 11 km

Stand tot nu toe 16/70

Wordt vervolgd…

IMG_6773

posted under Doinja's blog

Geen commentaar meer mogelijk.

 

          

Oude blogs