Doinja's Blog

Over dagelijkse dingen en andere wereldse zaken

Doelen

januari3

IMG_6975

In mijn vorige blogje schreef ik over #DOcember: een uitdaging van GirlsLove2Run om tijdens de feestmaand in totaal 70 km te lopen. Dat doel heb ik jammerdebammer niet gehaald… maar voor januari staat er een nieuwe uitdaging klaar: #JANUari. In totaal 15 workouts in januari. Die moet lukken lijkt me.

Wat ik wel deed in december… ik liep oa. een rondje door het Vondelpark en het was precies zoals ik me het had voorgesteld: veel joggers, veel honden en tussendoor een paar personal trainers met hun slachtoffers. 😉 Ook liepen mijn asics een paar kilometer door Londen! Jippie!

Ondertussen is het nieuwe jaar alweer 3 dagen oud en heb ik al 16 km in de benen! Op 1 januari liep ik een 8 km rondje maar kreeg ik voor het eerst ergens last van… mijn linkerknie begon te zeuren. Balen… want voor vandaag stond de Genneper Parken Nieuwjaarsloop op de agenda. Veel rust genomen vrijdag en zaterdag en gelukkig kon ik vanmorgen gewoon meelopen. Weer 8 km erbij en dus al 2/15 van #JANUari. Om wat meer afwisseling te krijgen wil ik het fietsen op de hometrainer ook weer oppakken… en natuurlijk beginnen de yoga-lessen deze week weer! Ik verheug me er op!

Ondertussen komt april ook steeds dichterbij en ik heb me ingeschreven voor de Ten Miles (16.09 km) van Antwerpen! Een leuk trainingsdoel en prima opstap naar de Halve Marathon in Eindhoven in oktober. Spannend!

posted under Doinja's blog

Geen commentaar meer mogelijk.

 

          

Oude blogs